Vilkår


 
 

 

   

Webshop og Klinik

 

Hos Moodfredericia.dk kan du bestille varer via vores website. Har du forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
Alle varer handles og er prissat i dansk valuta DKK. og alle priser er inkl. dansk moms og andre afgifter,

Priserne er dagspriser, når du handler i vores netbutik og butik Moodfredericia i Gothersgade 35C, 7000 Fredericia.

Når du handler med Moodfredericia handler du med en dansk webshop og ud fra dansk lovgivning.

Dine tidligere ordrer kan ikke tilgås på shoppen.  Vi medsender altid en kopi af din ordrebekræftelse sammen med din bestilling. Ønsker du en online kvittering kan vi fremsende din ordrekvittering pr. mail.

Varer du bestiller online kan du afhente uden fragtomkostninger i Moodfredericia, Gothersgade 35C, 7000 Fredericia.

 

Levering med GLS

 

Alle ordrer der kommer ind inden kl. 10.00 afsendes samme dag. Vi sender pakken til nærmeste pakkeshop med GLS. Det tager typisk mellem 1-3 hverdage for GLS at levere din pakke. Din pakke er forsikret og kan spores med Track and Trace på https://gls-group.eu/ Så du har altid mulighed for at følge din pakke fra os og vejen hjem til dig.

Alle priser i shoppen og i butikken er DKK og prissat i dansk valuta

Del-leverer vi din ordre, trækkes for de varer, der afsendes, og du vil opleve at betalingen deles op ud fra de varer, du modtager.

Vi tager´forbehold for udsolgte varer.

 

Ombytning af varer

 

Passer størrelsen ikke eller ønsker du at ombytte en vare, anbefaler vi dig at lave en ny ordre så hurtigt som muligt på den ønskede vare i shoppen https://moodfredericia.dk/ for at sikre dig, at du modtager den rigtige størrelse og vare. Derefter skriver du til os, at du har placeret en ny ordre til erstatning af en anden. Når vi modtager din returforsendelse krediterer vi det fulde beløb til din benyttede konto. Du kontakter os her: kontakt@moodfredericia.dk 

Udsalgsvarer ombyttes ikke, og der udbetales ikke penge retur på udsalgsvarer.

 

Gavekort

 

Gavekort udstedes i klinikken Moodfredericia, Gothersagde 35C, 7000 Fredericia. Du kan handle med gavekort i Klinikken. Vi udbetaler ikke penge retur på gavekort. Anvendes gavekortet til køb i klinikken og der er et restbeløb, udleveres et tilgodebevis/eller nyt gavekort med det resterende beløb.

Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter. 

Gavekort tages ikke retur.

 

Kurbehandlinger/behandlinger i klinikken

 

Kurforløb købt i klinikken kan ikke ombyttes til andre behandlinger eller varer i klinikken. Et specifikt kurforløb bookes ind som beskrevet i vores behandlinger og indenfor den angivne tid. 

Kurforløb refunderes ikke.

Kurforløb kan ikke ombyttes til andre varer i butikken.

 

Bestilling/Afbestilling af behandling

 

Det er muligt at bestille behandlinger 52 uger ud i fremtiden i online bookingen - https://moodfredericia.dk/ Det er muligt at bestille tillægsbehandlinger online. 

Afbestilling skal ske i god tid og senest 24 timer inden behandlingen påbegyndes. Det er af årsag til klinikkens bookingkalender, og du derved optager pladsen for en anden kunde. Overholdes afbestillingstiden ikke kan vi fakturere 50% af behandlingens pris til dig.

 

Returvare

 

Varer med tags, labels og intakt sikkerhedslabel tages retur. Er varen ikke intakt, når vi modtager den, betragtes det, som at varen er taget i brug, og vi kan ikke tage den retur. 

Når du handler i vores shop, må du gøre det samme som i vores fysiske butik. For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme - Du må meget gerne prøve tøjet på, men ikke tage varen i egentlig brug. Dette gælder ikke kosmetik, cremer og produkter i skønhedskategorien. Disse er plomberet og brud på emballagen betyder, at vi ikke tager varen retur.
 

Vi tager øvrige varer retur 14 dage fra købsdato. Dette gælder ikke reklamationsretten.

 

Priser for leveringVed ordre over 400 kr. sendes fragtfrit i DK. Ved ordrer under 400 kr. er fragten fra 45 kr. Vi sender både til pakkeshop og hjemmeadresse. Vælg din leveringsmetode ved udtjekning.

For levering udenfor Danmark kontakt os på mail kontakt@moodfredericia.dk.
 

For levering til lande udenfor EU følges gældende toldregler: 

 

Myndig

 

For at handle på https://moodfredericia.dk/ skal du være fyldt 18 år, og/eller have dine forældres/værges samtykke. 

 

 

Fortryder du dit køb i Moodfredericia.dk? (fortrydelsesretten)

 

Når du har modtaget din vare eller ved del-levering modtaget den sidste vare i din bestilling har du en fortrydelsesfrist på 14 dage. Indenfor 14 dage skal du give os besked om. at du ønsker at fortryde dit køb. Skriv til os på kontakt@moodfredericia.dk og skriv RETURVARE i emnefeltet. Oplys ordre/varenr. på den/de varer , du sender retur. Angiv årsag til returnering, som er en kort forklaring om årsag til returneringen (dog ikke et krav, men en hjælp til os for hurtigere behandlingstid og service til dig.)

Det er ikke muligt at fortyde et køb ved blot at nægte at modtage varen uden at give os besked om dette.

Fortrydelsesretten på 14 dage gælder både i vores netbutik og i vores fysiske butik, Moodfredericia, Gothersgade 35C, 7000 Fredericia.Når du returnerer din vare

 

Det er vigtigt, at du sender din vare/varer retur til os inden for 14 dage med vedlagte returlabel. Det hedder NemRetur. Når du benytter NemRetur fratrækkes fragt og forsikringens værdi af pakken returvarens værdi. Har du handler flere varer og ønsker at returnere dele af købet, trækkes NemRetur omkostningerne stadig fra den/de enkelte varers værdi.

Udgifterne for returnering starter fra 39 kr. for pakker på 250 gram. Returpakker fra andet land end Danmark er særskilt og afregnes ud fra gældende takster.
 


Når vi refunderer købsbeløbet til dig

 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har betalt tilbage. LÆS gerne vores øvrige handelsbetingelser vedr. værdiforringelse, som du som køber hæfter for. I tilfælde af værdiforringelse, fratrækkes det købsbeløbet.

Gavekort, der benyttes som fuld betaling/delbetaling af købet udbetales ikke, men udstedes som tilgodebevis.

Tilgodebevis, som benyttes som fuld betaling/delbetaling af købet udbetales ikke, men udstedes som tilgodebevis på ny.

Benytter du dig af din fortydelsesret, refunderer vi alle betalinger (dog ikke ekstra dirkete omkostninger, herunder betalingskortgebyrer og forsendelser, fragtomkostninger til udlandet/indland og/eller omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigst mulige NemRetur. Dette UDEN unødig forsinkelte og under alle omstændigheder senest 14 dage fra, hvor Moodfredericia har modtaget meddelse om købsfortrydelsen. Moodfredericia anvender samme betalingsmiddel som du benyttede ved købet/den oprindelige transaktion. Vi tilbagebetaler, når vi har modtaget varen retur.

Hvis du ønsker at returnere din vare, send til:

 

Moodfredericia ApS

CVR Nr.: 40026924

Adresse: Gothersgade 35C, 7000 Fredericia

Mail: kontakt@moodfredericia.dk

Telefon: 29 62 70 70
 

Vedlæg en kopi af din ordrebekræftelse. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamation

 

Når vi sender en vare afsted kontrollerer vi varen for eventuelle fejl og mangler. Herefter forsegles varen med labels og med sikkerhedsbrud som din garanti for at produktet er gennemgået for produktionsfejl. Skulle der mod forventning være fejl på varen, er det vigtigt, at du informerer os om det med det samme. Kontakt os på kontakt@moodfredericia.dk og skriv REKLAMATION i emnefeltet. Angiv gerne den ønskede størrelse og/eller varenummer, så vi kan finde en ny vare til dig. Fortæl os gerne om, hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 

Reklmationen skal være berettiget og ikke som følge af mislighold, forkert vask eller lign. 

Varer, som returneres pga. reklamation vil enten blive repareret eller ombyttet til en ny lignende vare, hvis varen ikke findes i samme style. Vi ombytter indenfor 14 dage fra modtagelsen af din returvare. Kan varen ikke repareres eller erstattes, tilbagefører vi beløbet til din benyttede konto med det samme.

Ifølge købeloven har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, dine penge retur eller afslag i prisen. Reklamationen skal være berettiget, og mangler/fejl må ikke være opstået som følge af fejlagtig håndtering og brug af varen.

Det hedder sig, at du skal reklamare indenfor ´rimelig tid´ efter modtagelse af din vare. Reklamerer du indenfor 1 måned anslås det som rimelig tid. Kontakt os altid på mail, når du returnerer en vare til os. Oplys altid, hvad problemet er, og husk altid, at varen skal sendes tilbage i original emballage/emballage, der er godkendt til fragt. 

 

Persondatapolitik 

 

Når du handler på Moodfredericia.dk beder vi dig om følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

Email

 

Det gør vi, fordi vi skal kunne sende din vare til dig. Dine oplysninger registreres i vores system og gemmes i 5 år fra dit køb, hvorefter de slettes. Når du godkender vores handelsbetingelser ved dit køb, giver du tilladelse til, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, vi indsamler og til hvilket formål.
Moodfredericia.dk ApS videregiver ikke kundeoplysninger til 3. part, ligesom vi ikke opbevarer kundeoplysninger krypteret. Personfølsomme data registreres ikke. På foranledning kan du altid bede om at få din ordrekvittering tilsendt pr. mail ved at oplyse ordrenummer til os.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger, vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tifælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du skal skrive til os på mail: kontakt@moodfredericia.dk


 

Betalingsmuligheder

 

Hos Moodfredericia ApS kan du betale med: Visa, Visa/dankort, VisaElectron, Edankort, Mastercard, JCB, Mobilepay, Diners, American Express, Maestro. 

Vi tager ikke kortgebyrer!

Vores Klinik i Gothersgade er kontantløs, og vi henviser gerne til Mobile Pay Shop 717102. 

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes via vores netbutik.  

 

Kundeservice

 

Du træffer vores kunderservice via mail: kontakt@moodfredericia.dk eller på mobil - 29 62 27 70. Svarer vi ikke med det samme, kan vi være optaget af kunder, og derfor beder vi dig lægge en besked, og vi ringer dig op. 

Oplever du problemer med at booke en behandling eller spørgsmål til en vare, er du velkommen til at sende os en sms: 29 62 27 70

Telefontid:

Mandag: 10.00-17.00

Tirsdag: 10.00-17.00

Onsdag: 10.00-17.00

Torsdag: 10.00-17.00

Fredag: 10.00-18.00

Lørdag: 10.00-14.00

 

 

Klage

 

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os: kontakt@moodfredericia.dk og skriv KLAGE i emnefeltet.

Moodfredericia ApS

Gothersgade 35C, 7000 Fredericia

https://moodfredericia.dk/

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, skal du sende din klage til:

Nævnenes Hus

Tolboden 2, 8800 Viborg

https://naevneneshus.dk/

https://www.forbrug.dk/


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 26. oktober 2021